TELCOSERV Α.Ε.

Από το 2010 έως σήμερα, η TELCOSERV A.E. πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης δικτύων, Δημιουργεί καινοτόμες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μονάδες και λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης αλλά και ηλεκτρονικών κλειδαριών τεχνολογίας Bluetooth 4.1 (BLE), με ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

Η TELCOSERV προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που απαντούν στις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας βιομηχανιών και υποδομών: τηλεπικοινωνίες και αναμετάδοση, ενέργεια και βιομηχανία, κτιριακές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες κοινής ωφέλεια, δίκτυα και βάσεις δεδομένων και μεταφορές. Οι λύσεις της ΤΕLCOSERV εγγυώνται την ασφαλή, εύρυθμη και προηγμένη λειτουργία των υποδομών και των συστημάτων των εταιρειών, ενώ εξασφαλίζουν την οικονομία του λειτουργικού κόστους (μείωση ενεργειακών και ανθρώπινων πόρων). Κάθε έργο της TELCOSERV υποστηρίζεται από τεχνολογίες αιχμής αλλά και από ένα υψηλά καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. O συνδυασμός τους αποτελεί τους πυλώνες της επιτυχημένης παρουσίας και διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας τόσο στην Ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Για την TELCOSERV, το motto «Connecting intelligence» συνοψίζει με ακρίβεια το όραμα της για ένα καλύτερο μέλλον, στο οποίο η τεχνολογία συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, στην εξέλιξη και στην ασφάλεια των ανθρώπων αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ο όμιλος ADAPTIT αποτελείται από μια ομάδα εταιριών που λειτουργούν ως μια ενιαία οικονομική οντότητα, μέσα από μια κοινή πηγή ελέγχου, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στις τηλεπικοινωνίες, σε προϊόντα τεχνολογίας, παραγωγή hardware και software

Αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες και με πολλές διαφορετικές εταιρίες :

ADAPTIT

Η ADAPTIT είναι μία εταιρία με υψηλή εξειδίκευση στην τεχνολογία. Από την εποχή της ίδρυσής της, το 2005, έχει διανύσει μία ανοδική πορεία, κατά την οποία εξελίσσεται και επεκτείνεται διαρκώς. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη, παραμένοντας πάντα πιστή στις εταιρικές αξίες και το κεντρικό της μήνυμα: EVOLUTION DRIVERS.

Περισσότερα…

TELCOSERV

Η TELCOSERV δημιουργεί προηγμένες τεχνολογικές λύσεις υπηρετώντας τις εταιρίες που επενδύουν στο μέλλον, στη βιωσιμότητα, την εξέλιξη και την ασφάλεια των ανθρώπων τους..

TELCOSERV CONSTRUCTIONS

TELCOSERV CONSTRUCTIONS δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της κατασκευής εγκαταστάσεων για τηλεπικοινωνιακό υλικό και άλλων δομικών έργων. Με την πολύχρονη πείρα της καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα έργων με το κλειδί στο χέρι. Βασίζεται στις βασικές της αξίες, παρέχοντας στους πελάτες την εμπειρία της δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και υποστήριξης σε κάθε έργο.

Περισσότερα…

HELIOS TECHNOLOGIES EUROPE

Από την ένωση της ΑDAPTIT και της Fujian Helios technologies γεννήθηκε η HELIOS EUROPE Τechnologies με έδρα το Ντίσελντορφ. Η ADAPTITκαι η HELIOS, δύο κορυφαίες εταιρίες σε λύσεις τηλεπικοινωνίας και κατασκευής εξοπλισμού βελτιστοποίησης ασύρματου δικτύου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία συνεργασία για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών στις ευρωπαϊκές χώρες. Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οι δύο εταιρίες, θα αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες λύσεις που διαθέτουν και ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Περισσότερα…

ADAPTIT – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Σόφια

TELCOSERV – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Milton Keynes

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή των τεχνολογιών αιχμής που διευρύνουν τις δυνατότητες του ανθρώπων και εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Όραμά μας είναι η τεχνολογία να συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας, όπου επιχειρήσεις και κοινωνίες εξελίσσονται χάρη στην αλληλεπίδραση της συλλογικής ευφυΐας.

Oι εγκαταστάσεις μας

Σε νέο ιδιόκτητο, βιοκλιματικό κτίριο με νέες σύγχρονες υποδομές δημιουργήσαμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, εξυπηρετώντας στο μέγιστο τους στόχους της εταιρίας.

Συγκεκριμένα αποτελείται από:

ΥΠΟΓΕΙΟ

  • Αποθηκευτικοί χώροι
  • Πρότυπο μηχανουργείο
  • Data room
  • Δωμάτιο εποπτείας χώρων ακινήτου με οθόνες

ΙΣΟΓΕΙΟ

  • Χώροι γραφείων
  • Παραγωγή
  • Εργαστήρια επισκευής επικοινωνιακού υλικού
  • Εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης
  • Καφετέρια-χώρο εστίασης με εξωτερική βεράντα
  • Τρία Meeting rooms

ΟΡΟΦΟΣ

  • Χώροι γραφείων
  • Board Meeting room
  • Μεγάλος αίθριος χώρος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ

  • Θέσεις στάθμευσης για τα εταιρικά οχήματα
  • Ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης για τα οχήματα του προσωπικού
  • Σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Κώδικας Δεοντολογίας

Ο Κώδικας Δεοντολογίας αποτελεί το πλαίσιο της συμπεριφοράς όλων των εργαζομένων. Επιβεβαιώνει τη δέσμευση για συμμόρφωση με τους Νόμους και τους Κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία και τις αρχές της εταιρίας.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο :  ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Πιστοποιήσεις & Υποδομή

Η TELCOSERV εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία όλων των λειτουργιών της. Επίσης πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 14001 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση και OHSAS 18001 για τη Διαχείριση της Υγείας.

Η TELCOSERV διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, όπως αναλυτές φάσματος, γεννήτριες σημάτων, μετρητές ισχύος, τροφοδοτικά, παλμογράφους , οπτικούς μετρητές ενέργειας και αναλυτές δικτύων λέιζερ, ασύρματο εξομοιωτή καναλιών καθώς και αλλά μηχανήματα και εξοπλισμό για την διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει.

Δείτε την πολιτική περιβαλλοντικής διαχείρισης της TELCOSERV εδώ.
Δείτε την πολιτική υγιεινής και ασφάλειας της TELCOSERV εδώ.
Δείτε την πολιτική ποιότητας της TELCOSERV εδώ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Με υψηλή κατάρτιση, πλούσια εμπειρία και συνέπεια, οι επαγγελματίες κάθε τμήματος της TELCOSERV δημιουργούν μία αδιάρρηκτη αλυσίδα στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη έργων μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αθανάσιος Τζαφέρης

Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος

Ο Αθανάσιος Τζαφέρης γεννήθηκε το 1972. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και ηγείται της TELCOSERV από την ημερομηνία ίδρυσης της το 2010.

“Είναι μοναδικό προνόμιο να είμαι επικεφαλής αυτής της εταιρείας. Συνεργάζομαι με μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων για να αξιοποιήσουμε όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, να ανταποκριθούμε στην υπόσχεση μας για καινοτομία και να συνεχίσουμε να προωθούμε την εξέλιξη για τους πελάτες μας”.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Επεξεργασίας Σημάτων του Imperial London College και επίσης είναι πτυχιούχος φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Νίκος Κεραμιδάς

ΜΕΛΟΣ

Ο Νίκος Κεραμίδας γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1961. Είναι συνιδρυτής και διευθυντής τεχνολογίας της εταιρείας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ασύρματων τηλεπικοινωνιών και της κινητής τηλεφωνίας.
Με εκτεταμένο Τεχνολογικό υπόβαθρο και ευρεία τεχνογνωσία οδηγεί δυναμικά και με υπευθυνότητα τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης και την παραγωγή προϊόντων, συμβάλλοντας στην στρατηγική και τεχνολογική ανάπτυξη της εταιρείας. Είναι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος στην ηλεκτρονική και της διασφάλισης ποιότητας στη μηχανική από τις σκωτικές αρχές πιστοποίησης.

Κωνσταντίνος Κουτουλάκης

ΜΕΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Κουτουλάκης είναι οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα διοικητικής λογιστικής και ελεγκτικής. Έχει αποφοιτήσει με διάκριση από το τμήμα οικονομικής επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Κατά την εικοσαετή καριέρα του έχει συνεργαστεί με επιτυχία με πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στους τομείς του φορολογικού σχεδιασμού, της σύνταξης και ελέγχου οικονομικών μελετών και της οργάνωσης τμημάτων εσωτερικού ελέγχου.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και workshops ανώτατων στελεχών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στα αντικείμενα του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και διαχείρισης, της κατάρτισης και παρακολούθησης της πορείας προϋπολογισμών και της δημιουργίας και εφαρμογής αποτελεσματικών επιχειρησιακών πρακτικών.

Πέλοπας Λάσκος

ΜΕΛΟΣ

Ο Πέλοψ Δ. Λάσκος, γεννημένος το 1967 στην Αθήνα, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 1990 και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.
Είναι ιδρυτικό μέλος της δικηγορικής εταιρείας ΜΠΕΝΕΚΗ – ΛΑΣΚΟΣ και ειδικεύεται στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο. Η δικηγορική εταιρεία ΜΠΕΝΕΚΗ – ΛΑΣΚΟΣ βραβεύτηκε από την «Corporate INTL Global» και την «Global Law Experts», ως εξειδικευμένη στον τομέα του επιχειρηματικού δικαίου στην Ελλάδα για το 2017.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (1988), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Λονδίνου (UCL) όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (LLM) στο διεθνές δίκαιο επιχειρήσεων (1991), εργάστηκε στο παρελθόν για την διεθνή δικηγορική εταιρεία Holman Fenwick and Willian στο Λονδίνο και στο δικηγορικό γραφείο Θ.Β. Σιούφα στον Πειραιά..

TELCOSERV NEWSLETTER